Hidroizolatii bazine

Oferim servicii de amenajari si intretinere pentru iazuri, lacuri artificiale, bazine apa, …,
cu geomembrane de inalta calitate EPDM  si HDPE!

 

Domenii de utilizare geomembrane HDPE si EPDM:

 

–          Hidroizolatii Membrana EPDM

 Avantajele membranei EPDM Firestone sunt:

Sistemele pentru hidroizolatii si impermeabilizari cu EPDM Firestone sunt concepute pentru a oferii performanta intr-o varietate mare de aplicatii, in functie de proiect.


–          Hidroizolatii Membrana HDPE

Sunt fabricate din polietilena de inalta densitate (HDPE) si joasa densitate (LDPE), lise sau rugoase, cu grosimi cuprinse intre 0,6 – 3mm, stabilizate impotriva radiatiilor UV, rezistente la actiunea produselor chimice acide, alcaline si a solutiilor saline, la actiunea ciupercilor, microorganismelor si la penetrarea radacinilor. imbinarea geomembranelor se face prin sudura termica cu pana calda dubla sau prin extrudare, folosindu-se echipamente special destinate acestui tip de operatii si echipe calificate de instalatori. Tehnologia permite monitorizarea stricta a parametrilor de sudura, care sunt inregistrati in rapoarte zilnice. Prin testarea ulterioara, cu aer sub presiune pentru sudurile cu pana calda dubla, sau cu vacuum sau inalta tensiune pentru sudurile extrudate, se evidentiaza foarte precis si se remediaza orice eventuala problema aparuta.

Geomembrana HDPE nu poate fi penetrata de radacinile vegetale in zonele unde este instalata, nu este afectata de micro-organismele din subsolul in care este instalata. In mod obisnuit sunt instalate ca o componenta a sistemului de impermeabilizare a bazei sau de acoperire a depozitelor de deseuri si au rolul de a preveni contaminarea solului si apei freatice, indeplinind functia de etansare (impermeabilizare). Geomembrana HDPE este folosita la executarea impermeabilizari diverselor constructii si aplicatii!

Componenta de baza a sistemului HDPE este o geomembrana polimerica plana, subtire, de mare densitate, cu permeabilitate extrem de scazuta, stabilizata impotriva radiatiilor UV, au grosimi variate şi suprafeţe netede sau texturate şi reprezintă o barieră impenetrabilă împotriva celor mai toxice substanţe. Geomembrana HDPE are culoarea neagra si contine aprox. 97,5 % polietilena si 2,5 % negru de fum impreuna cu antioxidanti si stabilizatori de caldura.

Avantajele utilizarii acestor materiale:

HIDROIZOLATII REZERVOARE APA PENTRU IRIGATII

 

6

El Boqueron, Spania, 11.500 m²

2

Les Groies Lorin, Franta, 27.000 m², 2008

3

Pamproux, Franta, 22.000 m², 1998

HIDROIZOLATII REZERVOARE APA PENTRU ZAPADA ARTIFICIALA

 13  14  15

HIDROIZOLATII BAZINE PENTRU COLECTAREA

DEJECTIILOR ANIMALIERE

 19 20 21

HIDROIZOLATII pt. ACOPERIREA GROPILOR DE GUNOI NECONFORME

SAU AJUNSE LA MATURITATE

25 26 27

 

HIDROIZOLATII STATII EPURARE ECOLOGICE

 28 franta frdadwdawdaw

 

HIDROIZOLATII CANALE PENTRU IRIGATII

daduijhadadwawdawdwj daduijhadwada daduijhawjd

 

HIDROIZOLATII ACVACULTURA

aqua1 aqua2 aqua3

 

HIDROIZOLATII REZERVOARE APA PENTRU STINGEREA INCENDIILOR

HIDROIZOLATII PSI

rez1 rez2 rez3

 

HIDROIZOLATII TERENURI DE GOLF

 teren4  teren5  teren1