Hidroizolatii terase

Hidroizolatii Terase

Hidroizolatii terase cu diferite membrane. Hidroizolatii terase de calitate.

Hidroizolatii Terase Profesionale

Oferim servicii de hidroizolatii terase. Servicii profesionale de hidroizolatii terase.

   Echipa Hidroizolatii Romania prin experienta, inalta calificare si profesionalismul echipei va garanteaza lucrari de hidroizolatii terase de cea mai inalta calitate.

Intotdeauna folosim cele mai noi materiale pentru hidroizolatii terase si cele mai bune solutii tehnice de hidroizolatii terase in lucrarile noastre de

hidroizolatii terase

motiv pentru care clientii nostri> nu au probleme cu infiltratiile.

   Terasa este unul din cele mai importante segmente ale unei cladiri, pentru ca este in mod direct expusa variatiilor de temperatura si precipitatiilor. Cum structura unei cladiri este construita in mare parte din beton, trebuie avut in vedere ca acesta nu este un material impermeabil (foarte eficent din alte puncte de vedere, dar permite infiltrari de apa sau vapori). Din acest motiv aveti nevoie de hidroizolatie. Hidroizolatii terase fara infiltrari de apa.

In functie de cerintele si bugetul clientului, echipa Hidrospeed Artrom va realiza lucrari profesioniste de hidroizolatii terase, hidroizolatii terase circulabile si hidroizolatii terase necirculabile cu membrane de tip EPDM, PVC sau TPO.

 

Hidroizolatii terase circulabile

Hidroizolatiile Terase circulabile au ca si strat final, un finisaj ce poate fi gresie, piatra, poate avea pardoseala foltanta, se poate aplica o pardosela cu cuart elicopterizat, vopsea epoxidica etc.

 

Hidroizolatii terase necirculabile

Probabil cel mai cerut tip de hidroizolatii terase pe care il primim zilnic din partea clientilor nostri sunt cereri pt executia de Hidroizolatii Terasele necirculabile.

Simtim ca este necesar sa facem o clarificare, deoarece am fost intrebati de multe ori – Hidroizolatii Terase necirculabile nu insemna neaparat ca nu se poate pasi pe ele, ci inseamna faptul ca acest tip de hidroizolatie terasa nu este destinata traficului intens, dar se poate calca pe ea si se pot face interventii tehnice.

Hidroizolatii Terase necirculabile au ca strat final membrana EPDM, membrana PVC sau membrana TPO. Aceste membrane constituie protectia ideala impotriva razelor soarelui si a ciclurilor de inghet-dezghet.

Daca aveti nevoie de hidroizolatii terase nu ezitati sa ne contactati.