Termoizolatie-Hidroizolatie acoperis verde, Complex de Agrement La Stejari, Baneasa 6000 mp.

Realizarea unui acoperis verde inclinat;
Inainte de montajul polistirenului extrudat, pe picioarele acoperisului unde inclinatia este mai mare de 40° am montat un element din sistemul de sunstinere-a pamantului. Am fixat mecanic un element metalic care ne va ajuta la mentinerea pamantului pe acoperis si am inceput montajul barierei de vapori si al polistirenului extrudat de 12 cm.

Dupa montajul polistirenului extrudat, am montatmembrana hidroizolanta sintetica termoplastica TPOde 1.5 mm, rezistenta la radacini. Membranele TPOvin in role cu dimensiuni diferite: latime intre 1 si 3 m, lungime intre 20 si 30 m, se alica monostrat.

Imbinarea membranelor sintetice termoplastice TPO(Olefine Plastice Termoformatate), se face prin termosudare cu aer cald.

Dupa realizarea Hidroizolatiei, s-a montat sistemul de mentinere-a pamantului (fixand mecanic de piesa montata inainte-a polistirenului) pe partile acoperisului unde panta este mai mare de 40°.

Peste hidroizolatie s-a montat Sistemul de Acoperis Verde care contine: protectie hidroizolatie, retentie apa, element protectie-drenare si aerare, substratul de pamant vegetal de 10-20 cm si stratul vegetal.

 

Acoperis terasa, Magurele, 2100m²

HidroizolatiiPortofoliu

Acoperis terasa, Bucuresti, 850 m²

HidroizolatiiPortofoliu

Iaz artificial cu insula Domnesti, Ilfov

ImpermeabilizariPortofoliu

Iaz artificial Olãnesti Vâlcea

ImpermeabilizariPortofoliu

Iaz artificial Pitesti, Arges

ImpermeabilizariPortofoliu

Iaz artificial Stefanesti, Ilfov

ImpermeabilizariPortofoliu