Hidroizolații Acoperișuri

Hidroizolații terase și acoperișuri

Profesioniști în materie de Hidroizolații Acoperișuri de cea cea mai înalta calitate, Hidrospeed Artrom oferă soluții extrem de profesionale și perfect adaptate cerințelor fiecărui client.

Niciodată acoperișul dumneavoastră nu a fost mai bine protejat de ploaie, soare, căldură, frig, vânt,… prin folosirea doar de membrane profesionale de cea mai înaltă calitate, aplicate de o echipă expertă ce vă oferă doar perfecțiune.

Acoperișurile realizate de Hidrospeed Artrom reprezintă lucrări de cea mai înalta calitate, soluții extrem de profesionale și perfect adaptate cerințelor fiecărui client. Scopul companiei Hidrospeed Artrom este de oferi produse de calitate, de a respecta toate indicațiile clientului cât și toate normele tehnice și de a livra la timp hidroizolațiile acoperișurilor comandate.

Hidrospeed Artrom realizează hidroizolații cu lipire la cald sau la rece la orice tip la acoperis privat sau hala industrială.

Pentru a rezista o perioadă cât mai îndelungată, la hidroizolații acoperișuri se lucrează cu materiale de calitate superioară de ultimă generație și echipamente moderne rezultând o garanție a lucrarilor extensivă.

Deoarece cerințele clienților se schimbă zilnic personalul Hidrospeed Artrom este extrem de bine pregătit, dezvoltandu-se și informandu-se în permanență.

Hidroizolații cu membrane

Hidroizolații cu membrane

Am ales să lucrăm și să folosim doar cele mai bune și moderne soluții și membrane, motiv pentru care alegerile noastre sunt membrane de tip EPDM, PVC sau TPO.

Hidroizolații cu membrane EPDM

Hidroizolații cu membrane EPDM

Hidroizolația EPDM prin versatilitatea de care dă dovadă, este considerată a fi soluția numarul 1 în orice hidroizolație profesională.

Hidroizolații cu membrane TPO

Hidroizolații cu membrane TPO

Membrana TPO este un material care combină calitățile a două dintre cele mai utilizate materiale în hidroizolație. Află mai multe.

Hidroizolații cu membrane PVC

Hidroizolații cu membrane PVC

Hidroizolațiile cu membrane PVC reprezintă o soluție modernă pentru realizarea hidroizolațiilor pe orice tip de acoperiș.

Hidroizolații hale industriale

Hidroizolații hale industriale

Hidrospeed Artrom vă oferă hidroizolații trainice pentru acoperisuri plane și pentru hale industriale. Cea mai bună ofertă. Garantat.