Hidroizolații Bazine

Hidroizolații bazine apă - Hidroizolații rezervoare apă – Hidroizolații lagune

Hidrorom Partener are produsul potrivit pentru a vă face proiectul rezistent la apă și pentru a vă conserva resursele de apă, impreună cu departamentul nostru tehnic veți găsi soluția potrivită pentru proiectul d-voastra de hidroizolatie. Hidrorom Partener oferă soluții profesionale în sistemele de gestionarea apei care permit colectarea, depozitarea, tratarea apei în scopuri diferite.

Bazinele sunt proiectate pentru scopuri diferite, dar toate au rolul de a stoca apa. În țările cu apă suficientă, apa câștigată este utilizată pentru a produce energie electrică. În țările uscate, apa este necesara pentru acoperirea consumului de  apă potabilă si in mare parte pentru irigarea zonelor agricole, pierderea apei fiind un mijloc de reducere a productivității populației.

Numai bazinele de pământ au fost hidroizolate cu membrana, dar un număr mare de bazine de beton pierd din apă prin fisuri, există tehnologii diferite pentru a repara fața betonului, dar una dintre cele mai fiabile și economice este aplicarea hidroizolației cu membrana EPDM.

Bazinele de apă pot fi destinate nu numai sectorului agricol, ci și sectorului industrial, privat și cel civil. Pentru a asigura funcționalitatea completă a acestor lucrări, bazinele de apă necesită o hidroizolatie capabilă să garanteze impermeabilizarea absolută, astfel încât apa colectată să nu se piarda.

Principalele utilizări ale bazinelor de apă

  • Depozitarea apei în lagunele artificiale pentru irigare, este fără îndoială una dintre cele mai răspândite utilizări, colectarea apei fiind esentiala pentru a face față perioadelor de seceta.

Lacurile artificiale sunt de fapt o resursă utilă pentru irigare, dar nu numai.

  • Acestea pot fi folosite în domeniul rezervelor de apă pentru stingerea incendiilor.
  • De asemenea, ele pot fi realizate astfel încât să pară complet naturale și adaptate pentru scăldat (lacuri bio, bazine bio, bazine Biodesign) sau să aibă o funcție estetică ornamentală dacă sunt introduse în terenuri de golf, vile, parcuri naturale și grădini, îmbogățite astfel de prezența plantelor acvatice, purificatoare și pești.
  • Pot avea scopuri industriale, pentru curățarea materialelor rezultate din prelucrarea materiilor prime, de exemplu: spălarea industrială în cariere, mine sau pe șantierele de construcții sau pentru construirea unor lucrări publice mari.
  • Acestea pot fi, de asemenea, folosite pentru statii ecologice de epurare, acvacultura, pescuit sportiv, sporturi nautice
  • Folosind folii impermeabile EPDM certificate pentru utilizare, acestea pot conține chiar și reziduri zootehnice, uleiuri industriale, ape reziduale etc.

Membrana EPDM Firestone este o geomembrană elastică durabilă și flexibilă care oferă o soluție sigură de impermeabilizare pentru o perioadă lungă de timp. Acesta garantează caracteristici și beneficii unice pentru o gamă largă de aplicații agricole, de mediu si industriale.

Durabilitate excepțională

Compoziția chimică a membranei EPDM (proporție mare de negru de fum și lanțuri carbonate saturate) și faptul că este vulcanizată asigură că avantajele geomembranei EPDM sunt de neegalat în ceea ce privește rezistența la radiații UV, căldură, ozon, microorganisme și condiții meteorologice extreme .

Flexibilitate ridicată

Firestone EPDM GeoGard este foarte flexibil chiar și la temperaturi scăzute până la -45 ° C, chiar și după mai multe decenii de expunere.

Elasticitate ridicată

Datorită gradului semnificativ de reticulare în lanțurile sale de carbon, membrana Firestone EPDM GeoGard poate fi extinsă la peste 300% în toate direcțiile și apoi înapoi la forma sa originală.

Rezistență semnificativă la perforare

Datorită flexibilității remarcabile și a naturii sale elastice, Firestone EPDM GeoGard are rezistență excelentă la perforarea statică.

Rezistență ridicată la presiuni hidrostatice

Membrana EPDM Firestone are o rezistență aproape nelimitată la presiunea hidrostatică, care permite utilizarea în bazine mari și adânci.

Hidroizolații bazine acvacultură

Hidroizolații bazine acvacultură

Cu o experiență îndelungată în execuția de hidroizolații bazine acvacultură Hidrorom Partener reprezintă alegerea ideală și partenerul perfect în realizarea unor astfel de proiecte.

 Hidroizolații bazine apă irigații

Hidroizolații bazine apă irigații

Hidrorom Partener vă pune la dispoziție cea mai bună soluție: execuția de bazine de irigații și canale de irigații izolate cu membrana EPDM. Realizarea unui sistem de irigații rezprezintă cea mai bună asigurare împotriva pierderii recoltei din cauza secetei.

 Hidroizolații bazine dejecții animale

Hidroizolații bazine dejecții animale

Bazinele de dejecții animale hidroizolate reprezintă un sistem modern de colectare a dejecțiilor lichide din fermele de animale acesta constituind cea mai bună soluție existentă.

Hidroizolații canale irigații

Hidroizolații canale irigații

La Hidrorom Partener cunoaștem nivelul de muncă, banii și timpul depus în obținerea de culturi sănătoase, acesta fiind considerabil. Prin proiectele noastre ne ajutăm clienții să gestioneze și să livreze apa, atât de importantă, culturilor lor.

Hidroizolații rezervoare apă incendii

Hidroizolații rezervoare apă incendii

Soluția cea mai des raspândită și recomandată este reprezentată de construcția de rezervoare de apă pentru incendii cunoscute și ca rezervoare PSI.

 Hidroizolații depozite de deșeuri

Hidroizolații depozite de deșeuri

Hidrorom Partener este o firmă cu experiența de mulți ani în hidroizolarea depozitelor de deșeuri.

Hidroizolații iazuri

Hidroizolații iazuri

În crearea unui iaz, lac sau heleșteu cea mai potrivită soluție o constituie hidroizolația cu membrana EPDM, aceasta fiind cea mai rezistentă variantă.

Hidroizolații lacuri artificiale pentru terenuri de golf

Hidroizolații lacuri artificiale pentru terenuri de golf

Hidrorom Partener vine în întâmpinarea cerințelor jucătorilor și propietarilor de terenuri de golf și va pune la dispoziție posibilitatea de a realiza lacuri artificiale de diferite forme și mărimi ce vor da o notă adiționala de eleganță, frumos, dar mai ales de competitivitate terenurilor.

 Hidroizolații rezervoare apă pentru zăpadă artificială

Hidroizolații rezervoare apă pentru zăpadă artificială

Hidrorom Partener vine în ajutorul deținătorilor și dezvoltatorilor de pârtii de ski și vă propune execuția de bazine/rezervoare de colectare apă pentru zăpadă artificială hidroizolate cu membrane profesionale pentru prevenirea pierderilor de apă.

 Hidroizolații stații ecologice de epurare

Hidroizolații stații ecologice de epurare

Utilizarea de stații de epurare ecologice asigură economii substanțiale în ceea ce privește vidanjarea. Acestea nu au nevoie de operațiuni de vidanjare efectuate la intervale scurte de timp. În felul acesta, se pot economisi sume importante de bani.