PROGRAM

Luni - Vineri 9:00 - 17:00

ADRESĂ

Pitesti, Argeș, România

Hidroizolații Bazine

Ultimele proiecte

Ți-ar plăcea să discutăm?

Pentru orice fel de informaţii, cereri de ofertă sau sugestii.

Contactează-ne
Hidrospeed Artrom

Hidroizolații și impermeabilizări profesionale

Hidrospeed Artrom reprezintă garanția calității, atât prin calitatea muncii, dar mai ales prin materialele foarte bune calitativ perfect alese pentru comanda dumneavoastră.

Contactează-ne
Author

Hidroizolații bazine. Hidroizolații bazine agricole și industriale. Hidroizolații bazine profesionale.

Cea mai bună soluție pentru proiectul dumneavoastră de Hidroizolație Bazine, atât agricole cât și industriale, vă este oferită întotdeauna de Hidrospeed Artrom. Fie că doriți doar un bazin de acumulare a apei, sau un lac artificial, sau un bazin de irigații, echipa Hidrospeed Artrom v-a depune toate eforturile pentru a vă realiza lucrarea impecabil, în cel mai scurt timp și la prețuri foarte bune.

Hidrospeed Artrom vă pune la dispoziție soluții profesionale de păstrare și conservare a apei. Echipa Hidrospeed Artrom este specializată în execuția de hidroizolații profesionale pentru lacuri, bazine și canalele de irigație izolate cu membrană de cauciuc EPDM menite să suplinească necesarul de apă.

Din păcate de mai bine de zece ani sezonul cald aduce din ce în ce mai puține ploi, lipsa apei simțindu-se din ce în ce mai acut în agricultură.

În majoritatea cazurilor, o investiție în stocarea apei se amortizează din primul an, mai ales daca acel an a fost unul secetos.

Bazinele, rezervoarele și lacurile de acumulare reprezintă o soluție pentru acoperirea necesităților de asigurare cu apă potabilă, de irigat sau industrială. Rolul acestor bazine sau rezervoare de apa este de a crea un stoc ce acoperă necesitățile de apă.

Bazinele agricole și industriale pot fi de multe tipuri si pot avea o varietate de intrebuințări.

Hidrospeed Artrom vă poate realiza, și nu numai:

Hidroizolații bazine acvacultură

Hidroizolații bazine acvacultură

Cu o experiență îndelungată în execuția de hidroizolații bazine acvacultură Hidrospeed Artrom reprezintă alegerea ideală și partenerul perfect în realizarea unor astfel de proiecte.

 Hidroizolații bazine apă irigații

Hidroizolații bazine apă irigații

Hidrospeed Artrom vă pune la dispoziție cea mai bună soluție: execuția de bazine de irigații și canale de irigații izolate cu membrana EPDM. Realizarea unui sistem de irigații rezprezintă cea mai bună asigurare împotriva pierderii recoltei din cauza secetei.

 Hidroizolații bazine dejecții animale

Hidroizolații bazine dejecții animale

Bazinele de dejecții animale hidroizolate reprezintă un sistem modern de colectare a dejecțiilor lichide din fermele de animale acesta constituind cea mai bună soluție existentă.

Hidroizolații canale irigații

Hidroizolații canale irigații

La Hidrospeed Artrom cunoaștem nivelul de muncă, banii și timpul depus în obținerea de culturi sănătoase, acesta fiind considerabil. Prin proiectele noastre ne ajutăm clienții să gestioneze și să livreze apa, atât de importantă, culturilor lor.

Hidroizolații rezervoare apă incendii

Hidroizolații rezervoare apă incendii

Soluția cea mai des raspândită și recomandată este reprezentată de construcția de rezervoare de apă pentru incendii cunoscute și ca rezervoare PSI.

 Hidroizolații depozite de deșeuri

Hidroizolații depozite de deșeuri

Hidrospeed Artrom este o firmă cu experiența de mulți ani în hidroizolarea depozitelor de deșeuri.

Hidroizolații iazuri

Hidroizolații iazuri

În crearea unui iaz, lac sau heleșteu cea mai potrivită soluție o constituie hidroizolația cu membrana EPDM, aceasta fiind cea mai rezistentă variantă.

Hidroizolații lacuri artificiale pentru terenuri de golf

Hidroizolații lacuri artificiale pentru terenuri de golf

Hidrospeed Artrom vine în întâmpinarea cerințelor jucătorilor și propietarilor de terenuri de golf și va pune la dispoziție posibilitatea de a realiza lacuri artificiale de diferite forme și mărimi ce vor da o notă adiționala de eleganță, frumos, dar mai ales de competitivitate terenurilor.

 Hidroizolații rezervoare apă pentru zăpadă artificială

Hidroizolații rezervoare apă pentru zăpadă artificială

Hidrospeed Artrom vine în ajutorul deținătorilor și dezvoltatorilor de pârtii de ski și vă propune execuția de bazine/rezervoare de colectare apă pentru zăpadă artificială hidroizolate cu membrane profesionale pentru prevenirea pierderilor de apă.

 Hidroizolații stații ecologice de epurare

Hidroizolații stații ecologice de epurare

Utilizarea de stații de epurare ecologice asigură economii substanțiale în ceea ce privește vidanjarea. Acestea nu au nevoie de operațiuni de vidanjare efectuate la intervale scurte de timp. În felul acesta, se pot economisi sume importante de bani.