Hidroizolații lacuri artificiale pentru terenuri de golf

Realizare lacuri artificiale de diferite forme și mărimi pentru terenuri de golf

Hidrorom Partener vine în întâmpinarea cerințelor jucătorilor și propietarilor de terenuri de golf și va pune la dispoziție posibilitatea de a realiza lacuri artificiale de diferite forme și mărimi ce vor da o notă adiționala de eleganță, frumos, dar mai ales de competitivitate terenurilor.

Datorită calității muncii executate de echipa Hidrorom Partener și calității materialelor utilizate în crearea de hidroizolații pentru lacuri, iazuri, heleștee, acestea pot avea întrebuințări multiple fiind extrem de versaltile. Una dintre aceste întrebuințări îmbină utilul cu plăcutul – lacuri pe terenuri de golf.
Lacurile, iazurile, heleșteele… vor fi realizate din membrana EPDM pentru o rezistență în timp ridicată și pentru costuri de întreținere scăzute.

Golful este considerat a fi un sport nobil, armonios și lipsit de confruntarile violente ale celorlalte sporturi care atrage persoane de toate varstele.

Un teren de golf cuprinde o serie de trasee, obstacole și hazarduri, toate proiectate special pentru jocul de de golf. Pentru a fi cu adevarat provocator, majoritatea terenurilor profesionale vor avea și alte caracteristici de design pe care jucătorul va încerca să le evite: gropi de nisip, lacuri, iazuri…