Hidroizolații rezervoare apă pentru zăpadă artificială

Rezervoare pentru zăpadă artificială Hidrorom Partener

Hidrorom Partener vine în ajutorul deținătorilor și dezvoltatorilor de pârtii de ski și vă propune execuția de bazine/rezervoare de colectare apa pentru zăpada artificială hidroizolate cu membrane profesionale pentru prevenirea pierderilor de apă.

Și în acest caz hidroizolarea cu membrana EPDM este cea mai potrivită datorită propietăților acestei membrane ce ii permite sa reziste la fluctuațiile de apă din bazin ce provoacă mișcari puternice ale gheții.

Sporturile de iarna și implicit turismul rezultat din aceste activități atrag din ce în ce mai mulți amatori de senzații hibernale. Din păcate disponibile la ora actuală sunt limitate în țara noastră, iar și acestea sunt la „mila” vremii. Vedem că încetul cu încetul tot mai multe părții de ski se deschid și/sau se modernizează anual prin utilizarea de tunuri de zapadă artificială.

Alimentarea cu apă a tunurilor de zăpadă nu poate fi asigurată, în toate cazurile, din surse directe de apă. Din acest motiv se impune construirea și amenajarea de bazine, rezervoare de stocare a apei.

Rezervoarele pentru zăpadă artificială Hidrorom Partener sunt extrem de moderne și calitative permitand economisiri importante de capital pe termen lung.