Hidroizolații terase circulabile

Hidroizolații terase circulabile profesionale

Hidroizolațiile Terase circulabile au ca și strat final, un finisaj ce poate fi gresie, piatră, poate avea pardoseală foltantă, se poate aplica o pardoselă cu cuarț elicopterizat, vopsea epoxidică etc.

Hidroizolații pentru terasele circulabile

Hidrorom Partener oferă servicii de proiectare și executie a sistemelor de hidroizolații pentru terasele circulabile. Hidroizolația acestor tipuri de terase se face profesional cu membrane de tip EPDM, PVC sau TPO. Terasa circulabilă are ca strat final, un finisaj ce poate fi gresie, piatră, poate avea pardoseală foltantă, se poate aplica o pardoselă cu cuarț, vopsea epoxidică etc.

Materialele noi oferă soluții noi, și cum în ultimii ani atat materialele cat și tehnologia din domeniu au avansat foarte mult, atâta timp cât lucrările de hidroizolații sunt realizate de o echipa profesionistă nu veți avea probleme cu infiltrațiile.

Membrana hidroizolantă pe care o utilizam în lucrările noastre este de cea mai bună calitate, iar aderența sa va fi perfectă pe stratul suport, pe care echipa noastră îl va pregăti în cel mai profesionist mod posibil.