Membrane

Hidroizolatii profesionale – garantii integrale pana la 20 ani

Instalam sisteme profesionale de hidroizolatii (EPDM, PVC, TPO) si oferim clienților noștri toată experiența și pregătirea tehnică câștigată în peste 20 de ani de activitate.Personalul nostru tehnic, administrativ și operațional știe să satisfacă nevoile fiecărui client cu profesionalism, intotdeauna la curent cu utilizarea celor mai avansate tehnologii, abordăm cu succes fiecare proiect nou.

Caracteristicile membranelor Hidroizolante pot fi exploatate la maximum numai dacă cei care asigură serviciul de montaj au cunoștințe aprofundate ale materialului și competente în tehnica de montaj. Numai în acest caz veți avea o performanță excelentă, iar hidroizolatiile vor avea o viață foarte lungă. Oferim clienților noștri garanții de până la 20 de ani, în măsura în care se respectă recomandările și pachetul pe care îl propunem.

Hidrorom Partener vă ofera sisteme de hidroizolatii performante cu membrana EPDM, membrana PVC, membrana TPO și vă garanteaza toate abilitățile și asistența tehnică de care aveți nevoie. Contactati-ne pentru a obține informații mai detaliate despre executarea hidroizolației proiectelor d-voastra.

Hidroizolații cu membrane EPDM

Hidroizolații cu membrane EPDM

Hidroizolația EPDM prin versatilitatea de care dă dovadă, este considerată a fi soluția numarul 1 în orice hidroizolație profesională.

Hidroizolatii membrane PVC

Hidroizolatii membrane PVC

Hidroizolațiile cu membrane PVC reprezintă o soluție modernă pentru realizarea hidroizolațiilor pe orice tip de acoperiș.

Hidroizolații cu membrane TPO

Hidroizolații cu membrane TPO

Membrana TPO este un material care combină calitățile a două dintre cele mai utilizate materiale în hidroizolație.