Hidroizolații canale irigații

Hidroizolarea canalelor de irigații

La Hidrorom Partener cunoaștem nivelul de muncă, banii și timpul depus în obținerea de culturi sănătoase, acesta fiind considerabil. Prin proiectele noastre ne ajutăm clienții să gestioneze și să livreze apa, atât de importantă, culturilor lor.

Exigențele tot mai mari în domeniul agricol impun echiparea plantațiilor cu instalații de irigare de înaltă eficiență. Hidroizolarea bazinelor și hidroizolarea canalelor de irigații cu membrane EPDM, PVC sau TPO elimină pierderea apei prin infiltrarea în sol, reducând costurile cu aducțiunea și pomparea.

Cea mai bună soluție pe care o recomandăm este folosirea membranei EPDM datorită condițiilor climaterice extreme la care vor fi supuse canale de irigații, acesta fiind singura hidroizolație ce poate rezista perfect la acțiunea soarelui și a apei.

În funcție de necesități putem realiza bazine de irigații atât pentru plantații familiale unde se impune utilizarea instalațiilor de picurare, dar și canale de irigații cu dimensiuni considerabile pentru cooperative, firme agricole de mari dimensiuni cât și pentru Administratia Naționala de Îmbunatatiri Funciare.