Hidroizolații Terase/Acoperișuri

Hidroizolații Terase - Hidroizolații Acoperișuri terasă

Hidrorom Partener are personal tehnic, calificat și profesional, capabil să evalueze cu competență și precizie metodele de intervenție care vizează hidroizolarea terasei/acoperișului dumneavoastră.
Profesionalismul și experiența vastă din acest sector au făcut din noi o companie lider în construcția, asamblarea și reabilitarea acoperișurilor civile și industriale.

Nu există niciun acoperiș terasă, terasă sau acoperiș plat care să fie protejate fără hidroizolație. Infiltrațiile apei de ploaie, în special pe termen lung, generează daune structurale sau, în cazuri mai puțin grave, deteriorarea confortului de mediu al locuinței.
Hidroizolația teraselor, acoperișurilor terasa este esențială pentru confortul casei noastre și pentru buna conservare a clădirilor. Infiltrațiile de apă sunt, de fapt, una din primele cauze ale degradării clădirilor.

Daune cauzate de infiltrare
Infiltrarea apei pe termen lung poate să compromită rezistența betonului cauzând ruginirea barelor de oțel ale armăturii, care crescând în volum determină detașarea bucăților de ciment din balcoane, cornișe și adăposturi. Rezistența clădirii la stresul mecanic ar putea fi de asemenea compromisă de deteriorarea betonului și de coroziunea barelor de oțel.

Contactați-ne și vă vom ajuta cu plăcere să alegeți cea mai bună soluție. Amintiți-vă că un acoperiș bine izolat înseamnă respect pentru mediul înconjurător, o mai bună calitate a vieții (iarnă în căldură și vară în răcoare) si economii mari în termeni economici.

Hidroizolații hale industriale

Hidroizolații hale industriale

Hidrorom Partener vă oferă hidroizolații trainice pentru acoperisuri plane și pentru hale industriale.

 Hidroizolații acoperișuri verzi

Hidroizolații acoperișuri verzi

Acoperișurile verzi – beneficii și tehnologie de realizare.

Hidroizolații terase circulabile

Hidroizolații terase circulabile

Hidrorom Partener oferă servicii de proiectare și executie a sistemelor de hidroizolații pentru terasele circulabile.

Hidroizolații terase necirculabile

Hidroizolații terase necirculabile

Unele dintre cele mai cerute lucrări pe care Hidrorom Partener le execută sunt terasele necirculabile.