Hidroizolații depozite de deșeuri

Hidroizolații depozite ecologice de deșeuri

Hidrorom Partener este o firmă cu experiența de mulți ani în hidroizolarea depozitelor de deșeuri. Membranele folosite la aceste tipuri de Hidroizolații sunt membranele EPDM și HDPE, acestea fiind ideale datorită duratei de viață foarte mari și a rezistenței extreme la acțiunea factorilor toxici și chimici cât și datorită carcateristicilor mecanice.

Orice depozit de deșeuri ce se construiește / modernizează are câțiva pași cheie, probabil cel mai important dintre aceștia fiind realizarea stratului de impermeabilizare și hidroizolație, strat ce permite nu doar depozitarea unei cantități impresionante de deșeuri peste el, dar de asemnea nu permite infiltrații de materiale toxice și de levigat (in termeni “simpli” reprezinta toate lichidele ce se scurg din deșeuri) cât și permit plasarea sub acesta a unui sistem de colectare a levigatului și a gazelor rezultate în urma descompunerii.

De foarte multe ori amplasamentele depozitelor ecologice de deseuri prezinta condiții geotehnice dificile astfel încat pot aparea fenomene de instabilitate locală sau generală, ca și tasări diferențiate, aspecte care trebuie avute în vedere atât în faza de proiectare cât și în cea de execuție. Datorită experienței deținute, Hidrorom Partener este capabilă să prevadă și preîntâmpine astfel de probleme asigurând finisaje impecabile indiferent de situație.