Hidroizolații bazine apă irigații

Bazine de irigații și canale de irigații izolate cu membrana EPDM

Hidrorom Partener vă pune la dispoziție cea mai bună soluție: executia de bazine de irigații și canale de irigații izolate cu membrana EPDM. Realizarea unui sistem de irigații rezprezintă cea mai bună asigurare împotriva pierderii recoltei din cauza secetei.

Soluțiile Hidrorom Partener sunt gândite să prevină și să combată secetea și efectele ei. Agricultura reprezintă un sector important în România, iar în clipa în care seceta lovește efectele sunt resimțite pe scară largă. Investițiile realizate de fermieri sunt însemnate, nu doar ca bani ci și ca timp și muncă, motiv pentru care realizarea unui sistem de irigații rezprezintă cea mai bună asigurare împotriva pierderii recoltei din cauza secetei.

Motivul este reprezentat de:

  • cost inițial scăzut față de alte soluții
  • control total asupra sistemului de irigații
  • nu se irosește apa în sol. Infiltrațiile sunt adesea subestimate chiar şi de constructori sau specialişti. În cazurile cele mai nefericite este posibilă chiar şi pierderea în întregime a apei stocate în bazine.
  • limitarea contaminării cu substanțe nedorite din sol

Membrana EPDM are elasticitatea, rezistența la factori de mediu ca radiații UV, chimicale, temperaturile scăzute sau dimpotriva cele înalte, necesare să facă față cerințelor înalte cerute în aceste tipuri de proiecte.