Hidroizolații iazuri

Hidroizolații iazuri, lacuri, heleștee

În crearea unui iaz, lac sau heleșteu cea mai potrivită soluție o constituie hidroizolația cu membrana EPDM, aceasta fiind cea mai rezistentă variantă.

Hidrorom Partener are ca obiectiv să ofere firmelor și persoanelor fizice din Romania, și nu numai, o gamă de servicii de înaltă calitate care vor concluziona în lucrări impecabile.

Testele arată că există în exploatare bazine izolate cu membrana de cauciuc EPDM de peste 40 de ani care iși menține și azi caracteristicile fizice și chimice, chiar si în zone cu temperaturi foarte ridicate (primul iaz pilot datează de aprox. 40 de ani, în Spania de sud, și nu prezintă urme de uzură).

Fiind elastică hidroizolarea EPDM a lacurilor:

  • se mulează bine pe orice suprafață
  • rezistă foarte bine acțiunilor mecanice
  • poate fi ușor de lipit (de fapt vulcanizat, ce conferă o etanșare perfectă, față de lipirile cu adezivi în cazul foliei PVC) în cazul în care este nevoie de suprafețe mai mari, sau s-a perforat accidental
  • sunt perfect utilizabile și pentru pești, nefiind toxice
  • poate fi fasonată în orice formă

Construcția unui lac, iaz sau heleșteu de orice dimensiune prin aceasta metodă reprezintă o investiție ce se dorește pe termen lung, cu costuri de întreținere și reparație minime.