Complex de Agrement. „La Stejarii”

Descriere Proiect

Realizarea unui acoperis verde înclinat;
Înainte de montajul polistirenului extrudat, pe picioarele acoperișului unde înclinația este mai mare de 40° am montat un element din sistemul de sunsținere a pământului. Am fixat mecanic un element metalic care ne va ajuta la menținerea pământului pe acoperiș și am început montajul barierei de vapori și al polistirenului extrudat de 12 cm.

După montajul polistirenului extrudat, am montat membrana hidroizolantă sintetică termoplastică TPOde 1.5 mm, rezistentă la rădăcini. Membranele TPOvin în role cu dimensiuni diferite: lătime între 1 și 3 m, lungime între 20 și 30 m, se alică monostrat.

Îmbinarea membranelor sintetice termoplastice TPO(Olefine Plastice Termoformatate), se face prin termosudare cu aer cald.

După realizarea Hidroizolației, s-a montat sistemul de menținere a pământului (fixând mecanic de piesa montată înainte-a polistirenului) pe părțile acoperișului unde panta este mai mare de 40°.

Peste hidroizolație s-a montat Sistemul de Acoperiș Verde care conține: protecție hidroizolație, retenție apă, element protecție-drenare și aerare, substratul de pământ vegetal de 10-20 cm și stratul vegetal.